Mina kärlekar i livet

Alla som känner mig vet att jag är gravt beroende av fotboll. Jag måste få min veckoranson av fotbollssnack med kompisar och mina timmar av spänning framför några matcher för att jag ska funka helt enkelt. Jag läser såklart en hel del också, följer olika bloggar och sidor på nätet.

Livet känns underbart när det går bra för Sverige eller mitt hemmalag Sandvikens IF. Och några små fina saker har hänt lilla laget här hemma under hösten som har fått mitt rödvita hjärta att må gott. Bland annat har vi fått mittbacken Axel Johnson till A-truppen, en talang som jag tror starkt på! Det har också ramlat in nästan 100.000 kronor till klubben från Bingoallisansen i Sandviken och Svenska Spel. Så himla glad att vi har så mycket pensionärer som har tid och råd att spela bingo i den här stan. Det sista jag hörde var att de nu har skrivit flerårskontakt med lagkapten Erik Mård, så himla gött! Nästa år kommer bli ett kalas-år för oss.

I Premier League håller jag på Crystal Palace, eller ”The Eagels” som de kallas. Äntligen har de fått en anständig sjätteplacering i tabellen och mer lovande saker händer. Nu har det gått in två amerikaner med massor av kosing som bland annat ska användas för att rusta upp arenan Selhurst Park plus att putsa på spelartruppen. De kommer att äga 36% av klubben tillsammans och betalar 1,2 miljarder för det. Härligt att höra att det är så många som brinner för fotboll lika mycket som jag. Spana in den här sidan och njut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *