Snurr-Hasse gör succé på macken

Jag ska berätta om vad som hände när jag åkte från jobbet idag. Vi har en kille på min avdelning som är rätt snurrig, vi brukar kalla honom Snurr-Hasse. Han vet om det själv och brukar berätta dråpliga saker som han gör, för att roa oss andra. Han är schysst, men det är nästan så man tror att han är lite bakom ibland. Förlåt, Hasse, om du läser det här, men jag vet att du tål det.

Jag åkte iallafall efter Hasse med bilen och ställde mig bakom honom på macken när han skulle tanka. Såg hur han stoppade in kortet och knappade, drog ut det, tog ner en bensinslang och stoppade den i tanklocket. Han trycker, tittar på automaten, klämmer, tittar på mig och rycker på axlarna… och helt plötsligt ser jag honom böja mynningen mot sitt ansikte och titta ner i slangen. Nu kan mina mensa-vänner räkna ut vad som händer.. Bensinen kommer! Han skriker och kastar ifrån sig slangen, står och hoppar uppochner och håller för ena ögat. När chocken släppt och han har vaskat ögat med massor av vatten och ögonskölj verkar allt bra igen.

Jag hjälper honom igång med tankandet (säkerhetsåtgärd) och sätter mig tillbaka i min bil och svarar på ett sms. Rätt vad det är hör jag ett herrans brak utanför. Vet ni vad han gjort? Alltså, det här tar priset! Han har glömt att ta ut slangen från tanklocket när han gasar därifrån, herregud. Trodde den skulle ryckas från automaten, men den satt kvar..

En reaktion på “Snurr-Hasse gör succé på macken”

  1. Det här fick mig att dra på smilbanden! Vilken härlig blogg du har 🙂 Ser fram emot fler roliga inlägg framöver.
    /En ny följare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *