Stig på, stig på!

Välkommen – kul att du har hittat hit. Jag ska försöka lysa upp internätet från insidan med berättelser från min vardag som inte är precis som alla andras, det vill jag lova. De flesta andra människor som hör mina historier har svårt att tro på dem. Ibland tänker jag att jag är en magnet för konstiga händelser. På jobbet är det ingen fara, då gör jag mest som mina händer säger åt mig att göra, jag låter hjärnan vila större delen av dagen, eller i alla fall den resonerande halvan av min tankeapparat. Händerna har ju sitt muskelminne och vet precis vad som bör göras i alla givna situationer och då är det bara att låta dem göra sitt. Men på fritiden kan det bli lite vad som helst.

Som nu till exempel när de får fritt spelrum på alla tangenter. Det skulle kunnat stå ungefär vad som helst här – ge tiotusen apor varsin skrivmaskin och förr eller senare så har de lyckats komponera ihop Shakespeares samlade verk. Fan tro’t! Men hur som helst – nu arbetar hjärna och händer i skönt samspel och det är då blir som bäst. Och ja jag har faktiskt läst förnuft och känsla av Jane Austen. Inte dum.

tangentbord
Mitt självlysande fina tangentbord!

Den här bloggen handlar i alla fall om mig och vad jag gör om dagarna. Hjärnan hinner ofta iväg på många märkliga krumsprång när den inte lägger tid och kraft på att verkligen Tänka. Med det sagt så finns det risk att jag försvinner iväg lite i tankarna på den här bloggen men det hoppas jag att du som läser har överseende med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *